Actival Kid ragotabletta erdei gyumolcs izu 30 dbAz Actival Kid rágótabletta 28 aktív hatóanyagot tartalmazó komplex étrend-kiegészítő multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és édesítőszerrel, 5 különböző ízben gyermekek részére. Minden szülő alapvető és természetes törekvése, hogy gyermeke egészséges fejlődését biztosítsa. A gyermekek testi és lelki szükségletei életkoruknak megfelelően folyamatosan változnak, de egy valami változatlan: folyamatos odafigyelést és gondoskodást igényelnek fejlődő szervezetük megnövekedett igényei szerint.
 
Azt már régóta tudjuk, hogy az egészséges test és az egészséges lélek egymástól elválaszthatatlan, egyik sem létezhet a másik nélkül. Éppen ezért egyrészt meg kell adnunk gyermekeinknek a maximális szeretetet és törődést, amire lelki egyensúlyuk kialakulásához feltétlenül szükségük van, másrészt biztosítanunk kell számukra testi fejlődésük alapvető feltételeit, melyek közül az egyik legfontosabb a fejlődő szervezet megfelelő vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem szükségletének biztosítása.
 
Sajnos mai felgyorsult világunkra egyre inkább jellemző a rohanás, az elkapkodott étkezések, a gyakran egészségtelen, rendszertelen vagy kevéssé változatos táplálkozás. Ráadásul a vitaminhiányos táplálkozás nem csak a téli időszakra jellemző tünete modern társadalmunknak, hiszen pl. a főzelékek elkészítése során a különféle zöldségfélék vitamintartalmuk jelentős részét elveszíthetik, a friss gyümölcsök és zöldségek pedig tárolás közben is folyamatosan veszítenek értékes vitamintartalmukból. Így a gyermekek szervezetének vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem szükségletét nem feltétlenül tudjuk csak a táplálékkal bevitt anyagokkal kielégíteni.

Miért fontosak a vitaminok a gyermekeknek?

A gyermek kiegyensúlyozott fejlődéséhez nélkülözhetetlenek a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Ha tartósan a szükségesnél kevesebbhez jut hozzá a fejlődő szervezet, hiányállapot alakulhat ki, különböző tünetekkel: fáradékonyság, levertség, rossz közérzet, kimerültség, étvágytalanság, csökkent fizikai és szellemi teljesítmény, az ellenálló képesség csökkenése miatti gyakoribb megbetegedések.

Az Actival Kid fogyasztása hozzájárul a fejlődő szervezet fokozott vitamin-, ásványianyag- és nyomelem szükségletének biztosításához, ezáltal elősegíti a gyermekek egészséges és kiegyensúlyozott növekedését, valamint a megfelelő ellenálló képesség kialakulását.

Adagolása biztonságos, hiszen hatóanyag tartalma az előírásnak megfelelő adagolás esetén egyik összetevő tekintetében sem haladja meg az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által javasolt napi ajánlott bevitelt , így ötféle finom ízével hasznos kiegészítője lehet a mindennapi étrendnek. Ráadásul az Actival Kid multivitamint cukorbetegek is fogyaszthatják. A készítmény a fogszuvasodás megelőzése szempontjából előnyös édesítőszereket (xilit, szorbit, mannit) tartalmaz.

Az Actival Kid tabletták pontos összetétele, valamint a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek ajánlott napi bevitel százalékában kifejezett értékei a csomagoláson találhatók. A rágótabletta fehérjét, zsírt és tartósítószert nem tartalmaz.
 

Adagolás:
A készítményt étkezés után, szétrágva javasolt bevenni.

  • 3 éves korban: napi 1 rágótabletta,
  • 4-10 éves korban: napi 2 rágótabletta,
  • 11 éves kor felett: napi 3 rágótabletta.
Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

Kiszerelés: 60 db rágótabletta/doboz
 
Hogy mindig bírja gyermekével a tempót, a Béres Rt. az Ön számára fejlesztette ki az Actival Max étrend kiegészítő multivitamin készítményt ásványi anyagokkal, és nyomelemekkel.
 
Forrás: Béres Rt.