tea-12Valóban egészséges a böjt? A böjtkúra során egy sereg káros anyag kiürül a szervezetből, így az anyagcsere-folyamatok és az immunrendszer megkönnyebbül, működésük kiegyensúlyozottabbá válik.

Valóban egészséges a böjt? A böjtkúra során egy sereg káros anyag kiürül a szervezetből, így az anyagcsere-folyamatok és az immunrendszer megkönnyebbül, működésük kiegyensúlyozottabbá válik. Milyen szerepet játszik a bélrendszer a kúra alatt?

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Harmonet
dieta-6A farsang elmúltával, a Húsvétot megelőző böjti időszak köszöntött be.
A Húsvét előtti böjt, a tavaszi megtisztulás, a téli zsírpárnák leadása állhat most tavasszal az Ön legfontosabb célkitűzéseinek középpontjában.
A fogyókúrás készítmények mellett a vitaminoknak is jelentős szerepük van, hiszen a koplalás során, illetve a tél végén, a tavasz elején a vitaminhiányos táplálkozást egészíthetik ki. Természetesen a mozgást nem szabad elfelejteni, hiszen a kívánt hatás csak így érhető el hatékonyan. Sok sikert a tavaszi megújuláshoz!
A böjtölés, méregtelenítés kapcsán ajánlatunk:
sport-3A CsaládiNet oldalán 33 féle olyan mozgás-program között választhat, amelyek a legkülönlegesebbtől a legegyszerűbbig kínálja magát, ráadásul több város, és 1-1 városon belül több helyszín között is válogathat. Itt megtalálja a kalandtúrát, a baba-mama tornát, a jégpályák programjait, az amatőr focit, a futást és a fitnesst. Jó szívvel ajánljuk, válasszon a mozgáslehetőségek közül és ajánlja Ön is barátainak.

CsaládiNet - a család információs központja - Mozgások!
Forrás:CsaladiNet
dieta-11A hagyományos értelemben vett böjt vallási szokás. Generációkon át fennmaradt a húsvéti és adventi böjt, ennek célja azonban nem elsősorban az egészség helyreállítása volt.

Természetesen, tudtunkon kívül, ez a fajta böjt is aktivizálja a szervezet méregtelenítő mechanizmusait. A fent említett rituális böjt orvosilag továbbfejlesztett változata a gyógyböjt.
tesztelje-magatMéregtelenítés teszt - Nyilván Ön is érzi néha, hogy teste fáradt és nehézkes. Ilyenkor méregtelenítésre van szükség! Gyorstesztünk elárulja, hogy az Ön szervezete milyen mértékben szorul méregtelenítésre!

A tesztet ide kattintva érheti el és töltheti ki!
Forrás: WEBBeteg