hoemopatias dobozAlábbi összeállításunkban áttekintjük,  mi a lényege a homeopátiának. Célunk, hogy Ön tisztában legyen azzal, melyek a gyógymód sajátosságai, ha a homeopátia és a hagyományos gyógyítás, gyógyszerelés között akar választani.

Patikánk forgalmaz homeopátiás szereket.

 

Pollenallergia kezelése homeopátiávalAz allergiát a homeopátia tünetmentes időszakban, személyre szóló alkati szerrel gyógyítja. Ha már beköszöntött az allergiaszezon, tüneti szerekkel csökkenthetjük a kellemetlen allergiás panaszokat.

Iskolai stressz Az iskola kicsi és nagy diáknak egyaránt kihívást jelent. A normális izgalom akár pozitívan is hathat  a gyermek teljesítményére, azonban olyan helyzet is előfordulhat, amikor az iskolai stressz kezelése segítséget igényel.

 Stressz az életemben Napjaink rohanó világában egyre több stressz ér minket, melyek különböző tünetek formájában öltenek testet. Mivel időnk kevés, sokszor nincs arra lehetőségünk, hogy leüljünk, átgondoljuk a dolgokat vagy kimozogjuk magunkból a feszültséget. Gyerekek esetében pedig ez még nehezebben megoldható.

Milyen szereket érdemes magunkkal vinni utazásra?

Egy egyszerű fertőtlenítő, sebtapasz, lázcsillapító mellé érdemes összeállítani egy csomagot, mellyel felkészülhetünk az utazás alatt minket ért problémákra. Az alábbi homeopátiás útipatika javasolható: