Ha a szeretetet lehet hónaphoz kötni, akkor december a szeretet hónapja...
Az ünnep arra késztetett bennünket, hogy interjúnkban bemutassuk a Piros Orr Bohócdoktor Alapítványt, amely küldetésének tekinti, hogy a beteg gyerekeknek, a magányos időseknek, a hátrányos helyzetűeknek az életébe vidámsággal, humorral reményt adjon.

Az ajándékozásban is szeretnénk jó tanácsokat adni, hiszen az egészség a legfőbb érték. Fáradjon be patikánkba, készséggel segítünk Önnek a leghasznosabb ajándékcsomag összeállításában. A család bármelyik korosztályának hasznosak lehetnek az alábbi, a gyógyszertárban beszerezhető ajándék-ötleteink.

accu_check_ vercukorszintmero keszulek   Vércukormérő készülékek nagy választékban
Vérnyomásmérők  nagy választékban   Vernyomasmero aut OMRON M3 Comfortadapter434008 2018 tn
Lazmero digitalis OMRON MC 521128260 2017 tn   Különféle digitális hőmérők

Torzsvasarloi Kartya Fagyongy OKKedves Törzsvásárlónk!


Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is üdvözölhetjük gyógyszertárunk törzsvásárlói között!
Fontos nekünk, hogy törzsvásárlóink kiváltságosnak es különlegesnek érezzék magukat ezért 2016. július 1-től megváltoztatjuk törzsvásárlói rendszerünket, hogy gyorsabban es egyszerűbben élvezhessék ennek előnyeit.

A törzsvásárlói program határozatlan időtartamú. A gyógyszertár jogosult bármikor megszüntetni vagy módosítani a programot a kártya tulajdonosok értesítése mellett.

Törzsvásárlói kártyát minden 14. életévét betöltött természetes személy igényelhet.
A törvényi szabályozásnak megfelelően vegyes kedvezményes rendszert alakítottunk ki.

  1. Törzsvásárlóink pontot gyűjtenek vásárlásaik után: 1000 forintonként 20 pontot minden egyéb termék (nem gyógyszer) vásárlása eseten.
  2. Százalékos kedvezményt kapnak a nem támogatott gyógyszerek vásárlása esetén:

Amennyiben gyűjtött pontjaik

  • 500 pont felett vannak 1%,
  • 1500 pont felett 2%,
  • 2500 pont felett 3% kedvezményt biztosítunk.

Összegyűjtött pontjait emellett beválthatja minden (,,egyéb termékre"
(nem gyógyszerre). 100 pont 400 Ft-nak felel meg.

A megszerzett pontok készpénzre nem válthatók be!

A törzsvásárlói kártyát a kártya elkészítését követően (számítógépes adat rögzítés során szükséges adatok: név, lakcím, születési e.v, e-mail cím, telefonszám), aláírása után, azonnal rendelkezésére bocsájtjuk.

Amennyiben rendelkezik régi törzsvásárlói kártyával, az továbbra is érvényes marad!

A Fagyöngy Gyógyszertár vállalja, hogy a birtokába kerülő adatokat, az adatok védelmrőI sz6I6 1992. évi LXIII. Törvény, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – a gyógyszertár Adatvédelmi- Adatkezelési szabályzata és tájékoztatója alapján – kezeli, harmadik fel részére nem adja át.

A kártya elfogadásával a kártyaigénylő személy es a Fagyöngy Gyógyszertár szerződést kötnek. A szerződéssel az alábbiakban ismertetett szabályokat mindkét fel magára nézve kötelezően elfogadja.

Törzsvásárlói kártya szabályzata

  • A törzsvásárlói kártya személyre szóló.
  • Az akció csak a TB által nem támogatott gyógyszerekre es gyógyászati segédeszközökre, homeopátiás termékekre, dermokozmetikumokra, és egyéb, a gyógyszertárban forgalmazott termekre vonatkozik.
  • A hűségkártya elvesztését kérjük, hogy haladéktalanul jelentse be! A jogosulatlan beváltásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk! (Az első kártya elkészítése ingyenes, a pótlása 1 000 Ft/db.)
  • A kártya tulajdonosa jelen megállapodását a kártya visszaszolgáltatása mellett bármikor felmondhatja.
  • A Fagyöngy Gyógyszertár fenntartja magának a jogot az általános kereskedelmi feltételek időszakos, vagy végleges módosítására. (A módosításokrólI a kártya tulajdonosokat értesítjük!)
  • Más kedvezményre jogosító kártyákkal nem vonható össze a használata!
  • A fentiekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkoz6 rendelkezései az irányadók.

FAGYÖNGY GYÓGYSZERTÁR

Nyitva tartás:
H - P: 8.00 - 20.00
Szo: 8.00 - 13.00
V: Zárva

 
 
Akciós ár - 4 570 Ft   Akciós ár - 885 Ft   Akciós ár - 1 670 Ft
Beres Csepp Extra bels.old.cseppC vitamin 50529868 2016 tn   Calcium Sandoz Vitamin C 1000mg pezsgotable235895 2016 tn   Neo Citran megfazasrakohogesre kapszula 16x513601 2018 tn
         
Algoflex forte filmtabletta 20 db   Dona 1500 mg por belsőleges oldathoz 20 db tasak   Apranax Dolo 100 mg/g gél 100 g
Akciós ár - 1 890 Ft   Akciós ár - 3 235 Ft   Akciós ár - 1 880 Ft
Algoflex forte filmtabletta 20x644403 2016 tn   Dona 1500 mg por belsoleges oldathoz 20x395127021 2016 tn   Apranax Dolo 100 mg g gel 100g124647 2016 tn
         
 
 
Akciós ár - 1 995 Ft   Akciós ár - 1 040 Ft   Akciós ár - 2 380 Ft
Dipankrin Optimum 120 mg gyomornedv ellenallo tabl 60x574614 2017 tn   Smecta 3 g por szuszpenziohoz 10 tasak238060 2018 tn   Exoderil 10 mgg krem 1x30g581195 2018 tn
         
Tebofortan 120 mg filmtabletta 30 db   Magnézium Béres 375 mg + B6 filmtabletta 30 db   Sinupret® belsőleges oldatos cseppek 50 ml
Akciós ár - 3 530 Ft   Akciós ár - 1 740 Ft   Akciós ár - 1 850 Ft
Tebofortan 120 mg filmtabletta 30x822520 2016 tn   Magnezium Beres 375mg B6 filmtabletta 30x151503 2018 tn    Sinupret belsoleges oldatos cseppek 50ml238326 2016 tn

Bohoc Xmas2A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bohócdoktorai már több mint 25 éve életörömet, vidámságot és reményt visznek a kórházakba. Elsősorban a beteg gyermekek gyógyításának támogatása a csapat célja, de évek óta dolgoznak idős otthonokban, foglalkoznak autista gyerekekkel, látogatnak nevelőintézeteket és jártak Kárpátaljáról menekült családokat elszállásoló intézményekben is.
Közeledik a Karácsony. Szomorú, de biztosan lesznek kórházban fekvő beteg gyermekek az ünnepek alatt is. Vajon dolgoznak ilyenkor a Bohócdoktorok? Ezt a kérdést is feltettük az interjú során Matyasovszky-Zsolnay Bencének, az Alapítvány igazgatójának, aki aki 2021-ben a színház-igazgatás területét cserélte fel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány vezetésével. Gelencsér Tünde az Alapítvány művészeti vezetője, színész, diplomáit a PTE-BTK magyar szakán és a PTE-FEEFI művelődési menedzser szakán szerezte, maga is bohócdoktor.

Vásárlóink dermokozmetikai termékek vásárlásakor hűségpontotokat gyűjthetnek.

Hűségkártyát minden vásárlónk kérhet.

Bővebb információkért kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

Az Aranypajzs Gyógyszertár Hűségkártya Program Szabályzata

1. A Hűségkártya Program területi, időbeli és személyi hatálya

Az Aranypajzs Gyógyszertár Hűségkártya Program (a továbbiakban: a Program) Szabályzata a Hűségkártyát használó személyekre, az Elfogadóhelyre és a Kártyabirtokosokra vonatkozó általános szerződési feltételeket tartalmazza.

Elfogadóhely: Dömény Bt. – Aranypajzs Gyógyszertár,
cím: 1076 Budapest, Thököly út 16.
telefon: +36 1 322 1332
e-mail: aranypajzs.bp@gmail.com

Kártyabirtokos: az a nagykorú természetes személy vagy jogi személy, aki az Elfogadóhely által kibocsátott, érvényes Hűségkártyával rendelkezik és elfogadja a jelen szabályzatban foglalt feltételeket.

Jelen szabályzat vonatkozásában szerződő félnek a közforgalmú gyógyszertárat (Elfogadóhelyet) működtető gazdasági társaság minősül, így ha a jelen szabályzat Elfogadóhelyet említ, azon – szükség szerint, értelemszerűen – a működtető társaságot is érteni kell.

Jelen szabályzat 2019. július 1-től visszavonásig érvényes. Az Elfogadóhely fenntartja a jogot a szabályzat módosítására, a Kártyabirtokosok egyidejű tájékoztatása mellett, a 9. pontban foglaltak szerint.

2. Általános feltételek, belépés

A Kártyabirtokosok a Hűségkártya átvételével, illetőleg a 2019. július 1. napját megelőzően kibocsátott Hűségkártyák esetén a Hűségkártya használatával az Elfogadóhellyel szerződést kötnek, melynek értelmében a jelen szabályzatban leírtakat magukra nézve kötelezően elfogadják és betartják.

Egy Kártyabirtokos csak egy Hűségkártyával rendelkezhet.

A Programban 2019. július 1. napját megelőzően kibocsátott Hűségkártyák változatlanul érvényesek.
A Program működésével kapcsolatosan a Kártyabirtokos az Elfogadóhelynél kérhet bővebb felvilágosítást, illetve esetleges észrevételeit, panaszait is itt közölheti. Panaszát a Kártyabirtokos az Elfogadóhelyen írásban jelentheti be, vagy panaszát ajánlott postai levélben is közölheti. Egyéb úton (pl.: telefon, telefax, e-mail) történő reklamációt az Elfogadóhely nem köteles elfogadni. A Elfogadóhely köteles panaszt haladéktalanul kivizsgálni és a Kártyabirtokost a vizsgálata eredményéről 15 napon belül írásban tájékoztatni.

3. Hűségkártya, annak kiállítása és átvétele

A leendő Kártyabirtokos új Hűségkártyát személyesen igényelhet. A leendő Kártyabirtokos a gyógyszertárban a kiszolgálását végző gyógyszertári munkatárstól (a továbbiakban: Expediáló munkatárs) veheti át Hűségkártyáját. A Hűségkártya kiadása ingyenes, igénylése egyedül egy, a Programban részt vevő termék vásárlásához kötött.

4. A Hűségkártya használata

A Hűségkártyával a Kártyabirtokos az Elfogadóhely által meghatározott, pontgyűjtés alapú kedvezményekre jogosult.

A kedvezmények kizárólag az Elfogadóhelyen vehetők igénybe. A különböző Hűségkártyákon gyűjtött hűségpontok nem vonhatóak össze.

A kedvezmény igénybevétele (a pontgyűjtés és a pontbeváltás) a Kártyabirtokosok számára lehetőség, igénybevétel nem kötelező. A Kártyabirtokos a Program által nyújtott kedvezményeket kizárólag a Hűségkártya birtokában veheti igénybe (első alkalommal a Hűségkártya átvételével egyidejűleg történő vásárláskor). A kedvezmény igénybe vételéhez a Hűségkártyát a fizetéskor át kell adni az Expediáló munkatársnak, aki a vásárláskor gyűjtött pontot rávezeti és a vásárláskor kapott bizonylatot (vagy annak másolatát) abba beletűzi. Utólagosan a Hűségkártyára pont jóváírására nincs mód. A tranzakcióval kapcsolatosan utólagos reklamációt nem fogadunk el. A pontgyűjtés és pontbeváltás igénybevételénél az Elfogadóhely a Kártyabirtokosok személyazonosságát nem vizsgálja, ezért az esetleges illetéktelen felhasználásért való felelősségét kizárjuk.

A Hűségkártyával a Kártyabirtokos vásárlásai után a jelen Szabályzatban foglaltak szerint pontjóváírásra jogosult.

5. A hűségpontok jóváírása a Hűségkártyán

A Kártyabirtokos a gyógyszertárban forgalmazott egyes ún. dermokozmetikumok megvásárlása esetén, a termékek bruttó vételára (a vásárlás nyugtáján feltüntetett, forintban meghatározott ellenértéke) alapján hűségpontokat kap.

A kapható hűségpontok értéke minden megfizetett bruttó 1.000 Ft vételár után (1.000 forintonként) 1 pont.
(Ha 1.000 Ft felett a vásárolt dermokozmetikumok összértéke 500 Ft-ot eléri, a kapott pontok a következő pontértékre kerekítődnek: tehát pl. 5.500 Ft esetén 6 pontot írunk jóvá.)

Egy vásárlási alkalommal a pontok csak egy Hűségkártyán írhatók jóvá. A vásárlást követően a bizonylatot vagy annak másolatát a pontgyűjtő füzetbe rögzíti az Expediáló munkatárs és a kapott pontokat is rávezeti.

A vásárlásnál a hűségpontok jóváírására jogosító termékek köre:
• Vichy,• La Roche-Posay, • Cerave,
• Bioderma, • Eucerin, • Vital Plus

Az alábbi termékek nem vesznek részt a Programban, vásárlásukkor semmilyen kedvezmény nem jár, pontjóváírás nem igényelhető:
- akciós árú termékek, beleértve a kedvezmény érvényesítéséhez megvásárolandó teljes árú termék,
- promóciós kiszerelések, kivéve amelyiknél a pontgyűjtés lehetősége kifejezetten meg van engedve (pl. Vichy dezodor duopack).

Amennyiben a Kártyabirtokos számára nem egyértelmű, hogy az általa megvásárolni kívánt termék után jár-e pontjóváírás, úgy a vásárlást megelőzően az Expediáló munkatárs tájékoztatását kérheti.
A hűségpontok beváltásával történő vásárlás során a Kártyabirtokos újabb pontjóváírásra nem jogosult, a beváltás során pontjóváírás nem történik.

6. A hűségpontok beváltása

A Hűségkártyán összegyűlt hűségpontokat a Kártyabirtokos az Elfogadóhelyen válthatja be. Legalább 30 pont összegyűjtése esetén 30 pontot a Programban részt vevő, nem kedvezményes árú dermokozmetikum(ok) vásárlásakor 3.000 Ft kedvezményként érvényesíthet. A kedvezmény igénybevételekor történő termékek eredeti összértékének meg kell haladnia a 3.000 Ft-ot. A kedvezmény készpénzre nem váltható.

A pontok beváltása kizárólag azokra a készleten lévő, ún. dermokozmetikumokra lehetséges, amelyek vásárlása pontjóváírásra jogosít (lásd a 5. pontban található felsorolást).

Amennyiben a Kártyabirtokos számára nem egyértelmű, hogy az általa kiválasztott termék pontbeváltással megvásárolható-e, úgy a vásárlást megelőzően az Expediáló munkatárs tájékoztatását kérheti.

A beváltás során a megvásárolni kívánt termék beváltás napján érvényes fogyasztói árát kell figyelembe venni.

A Hűségkártyán összegyűlt pontok beváltására annak felmutatója jogosult.

A Hűségkártyán gyűjtött pontok a Program megszűnéséig válthatóak be.

Egy beváltási alkalommal (ugyanazon vásárlásánál) a pontok csak egy Hűségkártyáról válthatóak be.

A beváltás ténye a blokkon és a Hűségkártyán feltüntetésre kerül, valamint a beváltás után a fennmaradó pontértéket az Expediáló munkatárs rávezeti a Hűségkártyára.

A Hűségkártyával történő pontbeváltás során áfás számla kiállítására nincs mód.

7. A Hűségkártya érvényessége, cseréje, bevonása, az érvénytelené válása

A Hűségkártya a kibocsátástól a Program megszűnéséig érvényes.

A Hűségkártya érvénytelen, ha:
a) a Hűségkártya elveszett, ellopták, vagy bármi más módon kikerül a Kártyabirtokos birtokából (ez esetben az addig jóváírt pontokat nem áll módunkban pótolni –a kártyával való visszaélés kockázatait és következményeit Kártyabirtokos viseli),
b) a szerződést a Kártyabirtokos felmondja,
c) a Program megszűnik. (A Program megszűnésével, a megszűnés napjával a Hűségkártya automatikusan érvénytelenné válik.)

8. A Program tartalmának módosítása, a Program megszüntetése:

A Programban való részvétel tárgyában a szerződés a felek között határozatlan időre jön létre.

A Elfogadóhely szabadon rendelkezhet a Program tartalmának módosításáról (így különösen a Programban résztvevő termékek körének változtatásáról) vagy a Program befejezéséről. Ezzel kapcsolatosan a Kártyabirtokosok semmilyen igényt nem támaszthatnak az Elfogadóhellyel szemben.

A Program tartalmának módosításáról illetve az Elfogadóhely kizárásáról szóló értesítést a Elfogadóhely köteles a módosítás-, illetve a kizárás- hatályba lépésének napját megelőzően legalább 30 nappal, az érintett Elfogadóhelyek ügyfélforgalom számára nyitva álló helyiségében, jól látható helyen kifüggeszteni.

A Program befejezéséről szóló értesítést a Elfogadóhely köteles a megszűnés napját megelőzően legalább 30 nappal, az érintett Elfogadóhelyek ügyfélforgalom számára nyitva álló helyiségében, jól látható helyen kifüggeszteni.

Az értesítés tartalmazza a módosítás- vagy megszűnés részletes feltételeit, hatályba lépésének időpontját. A Program módosítása esetén az értesítés tartalmazza a Kártyabirtokosokat megillető, azonnali hatályú felmondás feltételeiről szóló tájékoztatást, amelynek értelmében a Kártyabirtokos jogosult a megjelölt hatályba lépési határidőtől számított 30 napon belül azonnali hatállyal, írásban felmondani a szerződést, ha a módosítással nem ért egyet. Amennyiben a Kártyabirtokos nem él a felmondás jogával, azt úgy kell tekinteni, hogy a módosítást elfogadta.

9. Áttérés a korábbi Hűségkártya Programról

Jelen szabályzat hatályba lépésével, 2019.07.01. napjával a korábbi Hűségkártya Program Szabályzat hatályát veszti, az alapján további kedvezmények nem adhatóak. A gyűjtött pontok továbbra is érvényesek, a Felek 2019.07.01. napjától jelen szabályzat szövegét tekintik jogviszonyukra nézve irányadónak.

Budapest, 2019. július 1.