Bohoc Xmas2A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bohócdoktorai már több mint 25 éve életörömet, vidámságot és reményt visznek a kórházakba. Elsősorban a beteg gyermekek gyógyításának támogatása a csapat célja, de évek óta dolgoznak idős otthonokban, foglalkoznak autista gyerekekkel, látogatnak nevelőintézeteket és jártak Kárpátaljáról menekült családokat elszállásoló intézményekben is.
Közeledik a Karácsony. Szomorú, de biztosan lesznek kórházban fekvő beteg gyermekek az ünnepek alatt is. Vajon dolgoznak ilyenkor a Bohócdoktorok? Ezt a kérdést is feltettük az interjú során Matyasovszky-Zsolnay Bencének, az Alapítvány igazgatójának, aki aki 2021-ben a színház-igazgatás területét cserélte fel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány vezetésével. Gelencsér Tünde az Alapítvány művészeti vezetője, színész, diplomáit a PTE-BTK magyar szakán és a PTE-FEEFI művelődési menedzser szakán szerezte, maga is bohócdoktor.

Ha a szeretetet lehet hónaphoz kötni, akkor december a szeretet hónapja...
Az ünnep arra késztetett bennünket, hogy interjúnkban bemutassuk a Piros Orr Bohócdoktor Alapítványt, amely küldetésének tekinti, hogy a beteg gyerekeknek, a magányos időseknek, a hátrányos helyzetűeknek az életébe vidámsággal, humorral reményt adjon.

Az ajándékozásban is szeretnénk jó tanácsokat adni, hiszen az egészség a legfőbb érték. Fáradjon be patikánkba, készséggel segítünk Önnek a leghasznosabb ajándékcsomag összeállításában. A család bármelyik korosztályának hasznosak lehetnek az alábbi, a gyógyszertárban beszerezhető ajándék-ötleteink.

accu_check_ vercukorszintmero keszulek   Vércukormérő készülékek nagy választékban
Vérnyomásmérők  nagy választékban   Vernyomasmero aut OMRON M3 Comfortadapter434008 2018 tn
Lazmero digitalis OMRON MC 521128260 2017 tn   Különféle digitális hőmérők

ZsigaZsiga 10 éves korában váratlanul agyvérzést kapott, és kómába került. A reményt a felépülésre az első mosoly hozta meg, amikor rákacsintott az őt meglátogató Piros Orr Bohócdoktorokra. Öt évvel később már régi jóbarátként látta vendégül családjával Dr. Bakit és Dr. Frenkit. Történet a családi szeretet és a nevetés gyógyító erejéről.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: medicalonline

A Zsiga családjával készült videó itt letölthető!

Torzsvasarloi Kartya Fagyongy OKKedves Törzsvásárlónk!


Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is üdvözölhetjük gyógyszertárunk törzsvásárlói között!
Fontos nekünk, hogy törzsvásárlóink kiváltságosnak es különlegesnek érezzék magukat ezért 2016. július 1-től megváltoztatjuk törzsvásárlói rendszerünket, hogy gyorsabban es egyszerűbben élvezhessék ennek előnyeit.

A törzsvásárlói program határozatlan időtartamú. A gyógyszertár jogosult bármikor megszüntetni vagy módosítani a programot a kártya tulajdonosok értesítése mellett.

Törzsvásárlói kártyát minden 14. életévét betöltött természetes személy igényelhet.
A törvényi szabályozásnak megfelelően vegyes kedvezményes rendszert alakítottunk ki.

  1. Törzsvásárlóink pontot gyűjtenek vásárlásaik után: 1000 forintonként 20 pontot minden egyéb termék (nem gyógyszer) vásárlása eseten.
  2. Százalékos kedvezményt kapnak a nem támogatott gyógyszerek vásárlása esetén:

Amennyiben gyűjtött pontjaik

  • 500 pont felett vannak 1%,
  • 1500 pont felett 2%,
  • 2500 pont felett 3% kedvezményt biztosítunk.

Összegyűjtött pontjait emellett beválthatja minden (,,egyéb termékre"
(nem gyógyszerre). 100 pont 400 Ft-nak felel meg.

A megszerzett pontok készpénzre nem válthatók be!

A törzsvásárlói kártyát a kártya elkészítését követően (számítógépes adat rögzítés során szükséges adatok: név, lakcím, születési e.v, e-mail cím, telefonszám), aláírása után, azonnal rendelkezésére bocsájtjuk.

Amennyiben rendelkezik régi törzsvásárlói kártyával, az továbbra is érvényes marad!

A Fagyöngy Gyógyszertár vállalja, hogy a birtokába kerülő adatokat, az adatok védelmrőI sz6I6 1992. évi LXIII. Törvény, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – a gyógyszertár Adatvédelmi- Adatkezelési szabályzata és tájékoztatója alapján – kezeli, harmadik fel részére nem adja át.

A kártya elfogadásával a kártyaigénylő személy es a Fagyöngy Gyógyszertár szerződést kötnek. A szerződéssel az alábbiakban ismertetett szabályokat mindkét fel magára nézve kötelezően elfogadja.

Törzsvásárlói kártya szabályzata

  • A törzsvásárlói kártya személyre szóló.
  • Az akció csak a TB által nem támogatott gyógyszerekre es gyógyászati segédeszközökre, homeopátiás termékekre, dermokozmetikumokra, és egyéb, a gyógyszertárban forgalmazott termekre vonatkozik.
  • A hűségkártya elvesztését kérjük, hogy haladéktalanul jelentse be! A jogosulatlan beváltásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk! (Az első kártya elkészítése ingyenes, a pótlása 1 000 Ft/db.)
  • A kártya tulajdonosa jelen megállapodását a kártya visszaszolgáltatása mellett bármikor felmondhatja.
  • A Fagyöngy Gyógyszertár fenntartja magának a jogot az általános kereskedelmi feltételek időszakos, vagy végleges módosítására. (A módosításokrólI a kártya tulajdonosokat értesítjük!)
  • Más kedvezményre jogosító kártyákkal nem vonható össze a használata!
  • A fentiekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkoz6 rendelkezései az irányadók.

FAGYÖNGY GYÓGYSZERTÁR

Nyitva tartás:
H - P: 8.00 - 20.00
Szo: 8.00 - 13.00
V: Zárva