idos ffi 2A reumatikus, porckopásos betegségek hátrányait, a fájdalmat a kor előrehaladtával minden módon igyekszünk csillapítani.

Összeállításunk ehhez a témához kapcsolódó szakcikkekkel igyekszik jó tanácsokat adni.
 
A patikánk által ajánlott alábbi készítmények - gélek, krémek - külsőlegesen alkalmazandóak, kevesebb mellékhatással járnak:

kez 7Annak, aki túl sokat nyüzsög, és nem tud határt szabni aktivitásának, nagyobb esélye van az ízületi megbetegedésekre - vallja a pszichoszomatika...
Az ízületi problémák lelki hátterének megfejtéséhez meg kell vizsgálni, hogy miben akadályoz a betegség, illetve mire kényszerít.

kez 5A rheumatoid arthritis kezelése általában a gyógyszeres kezelésből, illetve a megfelelő életmód betartásából áll. A betegség által okozott károsodás minimalizálása érdekében érdemes megfogadni hét életviteli javaslatot!

reuma 1Ébredtél már úgy, hogy merevnek érezted a derekad? Vagy mintha tűket szurkálnának a térdedbe, könyöködbe? Ha igen, valószínűleg reumás panaszaid vannak.

A reuma egyik legjellemzőbb tünete a merevségérzet, amely elsősorban reggel, felkelés után jelentkezik, de súlyosabb esetben akár egész napos is lehet.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Ötvenentul.hu

fajdalom lab 3Ha minden lépésedet elviselhetetlen fájdalom kíséri, könnyen előfordulhat, hogy porckopásban szenvedsz. Győződj meg tüneteid okáról, és válaszd a leghatékonyabb kezelést!