Prostazyn filmtasblettaA Prostazyn filmtabletta egy növényi eredetű gyógyszer. A prosztata (dülmirigy) jóindulatú megnagyobbodásának korai szakaszában jelentkező tünetek kezelésére alkalmazható, úgymint: gyakori, vagy sürgető éjszakai és nappali vizelési inger, nehéz, akadozó, vagy fájdalmas vizelés, utócsepegés, a húgyhólyag tökéletlen kiürítésének érzése.

hatfajas-27A prosztata akut és krónikus megbetegedéseinek (jóindulatú prosztata-megnagyobbodás, prosztatagyulladás), a húgyhólyag rendellenességeinek (húgyhólyag-erőtlenség, húgyhólyaggyulladás) és a vizeletürítés zavarainak (lassú és fájdalmas vizeletürítés, gyakori vizelési inger, sebészeti beavatkozást követő vizelési rendellenességek, éjszakai vizelés, ill. vizelési inger, nem teljes vizeletürítés) kezelésére, továbbá mellékhere-gyulladás kiegészítő kezelésére.    

Pollstimol CernilPollen szárazkivonat. A Pollstimol-Cernil tabletta növényi hatóanyag-kivonatot tartalmazó, a prosztata akut és krónikus, nem bakteriális eredetű gyulladásának kezelésére, a prosztata jóindulatú megnagyobbodása során fellépő vizeletürítési panaszok kezelésére, urethritis terápiájára alkalmas gyógyszer.

Saballo 320 mg lagy kapszula 60 db ujA kapszula a prosztata (dülmirigy) meg-nagyobbodása miatt kialakuló vizelési zavarok kezelésére alkalmazható. A gyógyszerkészítmény enyhíti a prosztata megnagyobbodás mellett fellépő kellemetlen tüneteket anélkül, hogy befolyásolná a megnagyobbodást.

Prostamol Uno  320 mg lagy kapszula 60 dbA Prostamol uno kapszula vizelési nehézségek (a húgyhólyag kiürítésének nehézségei) esetén alkalmazható férfiaknál, nem daganatos eredetű dülmirigy megnagyobbodás (jóindulatú prosztata hiperplázia) I. és II. szakasza (stádiuma) esetén.