ferfigondok3.jpg

50 fölött a férfiak jó része számára számtalan kellemetlen tünet okozója lehet a prosztata. Amíg jól működik, nincs gond, de ha vizelési panaszok lépnek fel, zavarok tapasztalhatók a szexuális életben, urológushoz kell fordulni.
Összeállításunkban a prosztatamegnagyobbodással, -gyulladással, a vizsgálati módszerekkel, kezeléssel kapcsolatos cikkeket ajánlunk az Ön figyelmébe. Ha úgy érzi, a tünetek alapján érintett lehet, olvassa el az ajánlott szakcikkeket.

Patikánk az alábbi készítményeket javasolja prosztatagondjainak enyhítésére:

 

prosztatamegnagyobbodas2A prosztata-megnagyobbodás során jelentkező tünetek az életminőségen sokat ronthatnak, ugyanakkor az állapot napjainkban nagyszerűen kezelhető.

prosztatagyulladas5Az antibiotikumok nehezen jutnak a prosztatába, ezért szedésük minimum 6 hétig, de akár 8 hétig is szükséges lehet.
IDE KATTINTVA nézze meg a Dr. Fekete Ferenc urológussal e témában készített videointerjút.

 
Forrás: VideoKlinika

Neki nincs gondja!A prosztata a húgyhólyag és a végbél között elhelyezkedő mirigyes szerv, amely a férfiak élete során számos változáson megy keresztül. Negyven-ötven éves korig általában változatlan formájú, majd a legtöbb férfinál ismét növekedésnek indul. A prosztata leggyakoribb megbetegedései a prosztatatúltengés (BPH), a prostatitis (a prosztata heveny vagy idült gyulladásos megbetegedése), illetve a prosztatarák.

     

     

     

    Az alábbi összeállításban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek ahhoz, hogy képet kaphasson arról, érintett lehet-e valamilyen prosztata elváltozásban.

    Patikánkban a prosztatagondok enyhítésére az alábbi készítményeket ajánljuk:

      gumikesztyu2A panaszok jellegétől és az első vizsgálatok eredményeitől függően az alábbi diagnosztikai módszerekkel állapíthatóak meg a prosztata-megbetegedés okai: a prosztata tapintásával, ultrahangvizsgálattal, röntgenfelvétellel és komputertomográfiával.