Mastu vegbelkup 10 dbA Mastu® végbélkúp az aranyér tüneteinek enyhítésére szolgáló orvostechnikai eszköz. A végbélkúp enyhíti az aranyeres panaszokhoz gyakran társuló tüneteket, mint az irritáció, a viszketés, az égő érzés és a váladékozás, valamint elősegíti a sebgyógyulást.

Proctis M plus vegbelkenocs 30 gA Proktis-M® plus végbélkenőcs a végbélcsatorna proktológiai műtétet követő helyreállító folyamatainak kiegészítő kezelésére, belső és külső aranyér, végbélgyulladás, végbélmirigy-gyulladás körüli bőrrepedések, berepedések, sipolyok kezelésére alkalmazható.

reparon kenocs kup2A Reparon végbélkúp hatóanyagként elölt baktérium kultúra szuszpenziót tartalmaz. A baktérium kultúra szuszpenzió a bőrre és a nyálkahártyára való felvitele után immunválaszt vált ki, fokozza az érintett szövetek természetes védekezőképességét, gyulladáscsökkentő hatású és elősegíti a sebgyógyulást. A Reparon végbélkúp az aranyér és szövődményeinek kezelésére szolgál.

Sperti Preparation H vegbelkenocs 25 gA Sperti Preparation H végbélkenőcs az aranyér tüneteinek (pl. fájdalom, irritáció, viszketés, diszkomfort érzés székletürítés során) enyhítésére szolgáló készítmény.

sperti-preparation-hA Sperti Preparation H végbélkúp az aranyér tüneteinek (pl. fájdalom, irritáció, viszketés, diszkomfort érzés székletürítés során) enyhítésére szolgáló készítmény.