Septofort tabletta 12 db
Fogínygyulladás, szájüregi fertőzések: afta, gombás fertőzések; protézis okozta szájüregi gyulladás, nyelvgyulladás, garatgyulladás és mandulagyulladás helyi kezelésére. Mandulaműtétek és foghúzás után a szájhigiéne fenntartására. Különböző fájdalmas felmaródásokkal járó szájnyálkahártya betegségek kiegészítő kezelésére. 

Mebucain Mint 2 mg/1 mg szopogató tablettaA Mebucain Mint hatóanyagai a fertőtlenítő gyógyszerek csoportjába tartozó cetilpiridinium-klorid és az érzéstelenítő gyógyszerek csoportjába tartozó lidokain-hidroklorid. A torokfájás és a szájüreg enyhe fertőzéseinek kezelésére alkalmazható készítmény. Fertőtlenítő hatóanyagot tartalmaz, csökkenti a fájdalmat és a kialakuló kaparásérzést.

1396463858 Zovirax 2gA Zovirax ajakherpesz krém a száj és az arc területén jelentkező ajakherpesz (visszatérő herpes labialis) kezelésére szolgál, amelyet a Herpes simplex vírus okoz. Klinikai vizsgálatok tanúsítják, hogy a Zovirax ajakherpesz krém alkalmazása felgyorsítja a gyógyulási folyamatot és lerövidíti a fájdalom időtartamát.

Corega mufogsorrogzito krem XL 70 gA Corega erős rögzítés mentolos műfogsorrögzítő krém segít megakadályozni az irritációt okozó ételmaradékok műfogsor alá kerülését. Hosszantartó, erős rögzítést biztosít. Egész nap magabiztosnak érezheti magát. A tubus tartalma legalább 3 hétre elegendő.

telviran kremA Telviran krém hatóanyaga az aciklovir, herpeszvírus okozta bőrfertőzések helyi kezelésére szolgál. A Telviran krém a herpeszvírusok elpusztításával vagy növekedésük leállításával fejti ki hatását. A hatóanyaggal végzett klinikai vizsgálatok igazolták, hogy lerövidíti a gyógyulási folyamatot és a fájdalom időtartamát.