allegra_forte
Krónikus csalánkiütés tüneteinek enyhítésére szolgáló gyógyszer – felnőttek, valamint 12 éves kor feletti gyermekek részére.

Rhinatiol_orrspray_mA Rhinathiol orrspray az orrba fújva az orrdugulás tünetének kezelésére szolgál, különösen fertőzéses, allergiás vagy egyéb eredetű orrnyálkahártya-gyulladás (nátha, szénanátha) és az orrmelléküregek gyulladásai során.

allergodil orrsprayAz Allergodil orrspray meggátolja többek között az orrnyálkahártya megduzzadását, a fokozott orrváladékozást és a kínzó tüsszögés ingert. Mivel az Allergodil közvetlenül az orrnyálkahártyára hat, az alacsony hatóanyag tartalom ellenére az allergiás tüneteket gyorsan és hatékonyan szünteti meg.

allegraAz Allegra az antihisztaminok csoportjába tartozó allergiaellenes hatású gyógyszer, amely azonban nem rendelkezik nyugtató hatással. Enyhíti a szezonális allergiás rinitisz (szénanátha) tüneteit, így a tüsszögést, az orrviszketést, az orrfolyást és az orrdugulást, a szájpadlás- és a torokviszketést, továbbá a szem viszketését, könnyezését és égő érzését.

Claritine 10 mg tabletta 30 dbA Claritine 10 mg tabletta csillapítja az allergiás nátha (pl. szénanátha) tüneteit, úgymint tüsszögés, orrfolyás vagy orrviszketés és a szem égése vagy viszketése. A Claritine 10 mg tabletta a csalánkiütés tüneteinek (viszketés, bőrvörösség, a csalánkiütés száma és mérete) enyhítésére is alkalmazható.