Advil Ultra Forte lagy kapszula 16 db
Különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, izomfájdalmak kezelésére, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint menstruációs fájdalom, hátfájás, fejfájás, migrén, fogfájás csillapítására, lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.

Cataflam dolo 25 mg bevont tabletta 20 dbA Cataflam Dolo 25 mg bevont tabletta diklofenákot tartalmaz, mely az ún. nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek csoportjába tartozik. A Cataflam Dolo 25 mg bevont tabletta fájdalomcsillapító hatású, egyúttal azonban csökkenti a gyulladást (duzzanatot) és a lázat is.

Aspirin Effect 500 mg szájban diszpergálodó granulátum 10 tasakAz Aspirin Effect 500 mg szájban diszpergálódó granulátum enyhe és középerős fájdalmak esetén alkalmazható, mint fejfájás, fogfájás, hátfájás, megfázás okozta torokfájdalom, ízületi és izomfájdalmak, továbbá lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.

Algoflex 400 mg filmtabletta 30 db ujAlkalmas különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, rándulások, izomhúzódások kezelésére, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint fogfájás, menstruációval összefüggő fájdalom, fejfájás, műtét utáni fájdalom csillapítására, és lázcsillapításra.

Mebucain Mint 2 mg/1 mg szopogató tablettaA Mebucain Mint hatóanyagai a fertőtlenítő gyógyszerek csoportjába tartozó cetilpiridinium-klorid és az érzéstelenítő gyógyszerek csoportjába tartozó lidokain-hidroklorid. A torokfájás és a szájüreg enyhe fertőzéseinek kezelésére alkalmazható készítmény. Fertőtlenítő hatóanyagot tartalmaz, csökkenti a fájdalmat és a kialakuló kaparásérzést.