Voltaren Emulgel Forte 20 mg g gelA Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél az ízületek és az izmok fájdalommal járó elváltozásai esetén enyhíti a fájdalmat és csökkenti a gyulladást. A készítmény hatóanyaga: diklofenák-dietilamin.

Panadol Rapid 500 mg filmtabletta 12 es 24 dbA Panadol Rapid 500 mg filmtabletta a szétesést segítő rendszernek (Optizorb formula) köszönhetően, gyorsabban szívódik fel, mint a hagyományos paracetamol tabletták. A Panadol Rapid 500 mg filmtabletta paracetamolt tartalmaz, amely fájdalom és lázcsillapító gyógyszer.

algoflex_izom_izuletAz ibuprofén a nem szteroid gyulladás-csökkentő gyógyszerek (NSAID) csoportjába tartozik. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszer csillapítja a fájdalmat, mérsékli a gyulladásos folyamatokat és lázcsillapító hatással is rendelkezik. Alkalmazása gyulladásos eredetű, fájdalmas izületi betegségek, izomfájdalom, lágyrész sérülések, duzzanatok kezelésére javasolt.

Kalmopyrin 500 mg tabletta 12 dbFájdalom és láz csillapítására, valamint reumás megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszer.

Algoflex Forte filmtabletta 30 dbAz Algoflex forte fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatással rendelkezik. Alkalmas különböző eredetű fájdalmak, mint fejfájás, fogfájás, menstruációval összefüggő fájdalom, műtét utáni fájdalom csillapítására, mozgásszervi és ízületi betegségek, rándulások, izomhúzódások kezelésére.