worishofeniA tabletta növényi eredetű összetevõinek feszültségoldó, nyugtató, belsõ nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, és könnyebb elalvást biztosító hatásait a felhasználói megfigyelések és a tudományos irodalom is igazolja.

sedacurKiegyensúlyozott hatóanyag tartalma miatt a Sedacur forte napközben történő alkalmazása nyugtató hatású. A Sedacur forte esti, a lefekvést megelőző bevétel esetén elősegíti az elalvást és nyugodt, pihentető alvást biztosít.

cirkulin-valerianaA termék hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint: a pszichés stressz enyhe tüneteinek enyhítésére, az alvás elősegítésére.

valeriana-tevaA Valeriana TEVA 100 mg filmtabletta hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez és a normális emocionális állapot fenntartásához, a nyugodt, pihentető, egészséges alváshoz. Hatóanyaga az orvosi macskagyökér (Valeriana officinalis L) szárított kivonata.

Magne B6 bevont tabletta 50 dbMagnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzim-
reakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez és kedvezően befolyásolja a szív munkáját. A B6-vitamin: nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához.