Aspirin Protect 100 mg gyomornedv-ellenálló bevont tabletta 98 dbAz Aspirin Protect tabletta hatását a vérlemezkék összetapa-
dásának gátlásán keresztül fejti ki, így megelőzi a vérrögök képződését. A tabletta a gyomornedvnek ellenálló bevonata miatt kíméli a gyomornyálkahártyát, ami hosszan tartó kezelés során előnyös.

actival-szterinAz Actival Szterin filmtabletta növényi szterineket, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

PananginA Panangin filmtabletta hatóanyagai fontos szerepet játszanak a különböző anyagcsere-folyamatokban, az idegek, az izomzat, valamint a szív- és keringési rendszer működésében. A gyógyszer bizonyos idült szívbetegségek (szívelégtelenség, szívinfarktus utáni állapot), bizonyos szívritmuszavarok kiegészítő kezelésére, továbbá a táplálék magnézium és kálium tartalmának kiegészítésére szolgál.

omacorAz Omacor lágy kapszula omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz igen tiszta formában. Az Omacor az ún. koleszterin- és trigliceridszint-csökkentő gyógyszerek csoportjába tartozik.

Bano fele fokhagyma galagonya fagyongy kapszula 100 dbKúraszerű alkalmazása serkenti a szív működését és a keringést; csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezáltal lassítja a szervezet érelmeszesedési folyamatait, kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást.