ACC 20 mg/ml belsőleges oldat gyermekeknek 100 mlAz ACC 20 mg/ml belsőleges oldat gyermekeknek nevű készítmény hatóanyaga az acetilcisztein, amely a légutakban levő sűrű viszkózus váladék oldására alkalmas 2 éves kor felett. Fokozott viszkozitású nyákelválasztással, köhögéssel járó légúti betegségek váladékoldását elősegítő terápiájában javallt.

femibion 800 filmtablettaA femibion® 800 folsavat, metafolin®-t, vitaminokat és jódot tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta gyermekvállalást tervező nőknek és várandós anyáknak a terhesség 12. hetének végéig.

Algoflex Baby 20 mg ml belsoleges szuszpenzio 100 mlAz Algoflex Baby szuszpenzió 3 hónapos kortól 12 éves korig, gyermekek fájdalom- és lázcsillapítására alkalmas. Az Algoflex Baby szuszpenzió csillapítja a védőoltások illetve különféle állapotok kapcsán jelentkező lázat. Alkalmas enyhe és mérsékelt fájdalom csillapítására.

pharmaton matruelle lagyzselatin kapszulaA Pharmaton® Matruelle® lágyzselatin kapszula vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, omega-3-at és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény nők részére - a terhesség előtt, alatt és után.

Elevit Plus filmtabletta 1Az ELEVIT Plus 12 vitamint és 8 ásványi anyagot tartalmazó filmtabletta. A vitaminok és ásványi anyagok esszenciális tápanyagok. Ezeket a szervezet nem képes előállítani, így az étrendből kell fedezni. A terhes és szoptató nőknek több vitaminra és ásványi anyagra van szükségük, mint a nem terhes nőknek.