Prospan szirup A Prospan szirup növényi eredetű gyógyszer. Hatóanyaga, a Borostyánlevél száraz kivonata, köptető hatású, elősegíti a letapadt nyák felszakadását és kiürülését.

Ambroxol Teva 75 mg retard kemeny kapszulaA hörgők és a tüdő sűrű váladékkal járó heveny és idült betegségeinek kezelésére, nyákoldásra alkalmazható készítmény. Emelt hatóanyag tartalommal és hosszantartó hatással.

Aspirin Plus C pezsgotabletta Az acetilszalicilsav a nem szteroid fájdalomcsillapítók és gyulladás-csökkentők csoportjába tartozik. Alkalmazható enyhe és középerős fájdalmak esetében, továbbá lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.
 
A készítmény hatóanyagai: acetilszalicilsav/aszkorbinsav

Rubophen Cold Duo kemény kapszula A Rubophen Cold Duo kemény kapszula az influenza és a megfázás tüneteinek enyhítésére használhatók, mint a fájdalom (fejfájás, torokfájás, izom- és ízületi fájdalom), láz, hidegrázás, orrfolyás, orrdugulás, orrnyálkahártya-gyulladás, és arcüreggyulladás.

Sinupret bevont tabletta
Alkalmazható az orrmelléküregek és a légutak heveny és idült gyulladásainak kezelésére.
A hatóanyagok gyulladáscsökkentő, nyálkaoldó hatásúak, megkönnyítik a letapadt váladék felköhögését és kiürítését. Antibakteriális kezelés kiegészítésére.