dr.theissA Mucoplant Dr. Theiss Lándzsás útifű szirup hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint: a köhögési inger csillapítására, a letapadt nyálka oldására,a légúti megfázásos tünetek kezelésére.

Neo Citran belsőleges por felnőtteknekA Neo Citran belsőleges por felnőtteknek és 14 évesnél idősebb serdülőknek a megfázás és az influenza tüneteinek enyhítésére alkalmazandó, mint például: a láz és a hidegrázás átmeneti csökkentése, fejfájás, végtagok elnehezedése, fájdalma, orrdugulás, orrfolyás.

fluimucil_200 A Fluimucil acetilcisztein hatóanyagot tartalmazó nyákoldó, köptető hatású készítmény. Az acetilcisztein oldja a légúti megbetegedések esetén képződő sűrű nyákot, elősegíti a légcsőben és légutakban lerakódott nyák kiürítését, így könnyíti a légzést.

rhinathiol_kohogescsillapitoA Rhinathiol köhögéscsillapító szirup köpetürítéssel nem kísért köhögés csillapítására szolgáló készítmény felnőttek részére.

Coldrex tablettaA Coldrex tabletta felnőttek és 12 éves, vagy annál idősebb serdülők számára a megfázás és az influenza tüneteinek, mint például láz, fejfájás, torokfájás, végtagfájdalom, orrfolyás, orrdugulás, valamint az orrmelléküreg gyulladás (szinuszitisz) és a vele járó fájdalom rövid távú enyhítésére javallott.