BioCo D3 vitamin 2000 IU tabletta D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásáért. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és foszfor normál felszívódásához.

Apranax Dolo 100 mg/g gélAz Apranax Dolo gél fájdalomcsillapító hatású gyógyszer, amit lokálisan alkalmaznak a bőrön. A gyógyszer alkalmazása következtében a fájdalom és a duzzanat csökken, a fizikai kellemetlenség oldódik. Hatására kellemes hűvös érzés keletkezik a bőrön.

Rheumon forte 100 mg g gel 40 gA Rheumon forte 100 mg/g gél a mozgató- és támasztórendszer lágyrészeinek reumás megbetegedései, a gerincoszlop, valamint az ízületek túlterhelési és elhasználódási megbetegedései és tompa sérülések, pl. sportbalesetek kapcsán keletkezett zúzódások, rándulások, húzódások esetén alkalmazható.

Ibutop krem 50 gAz Ibutop krém a mozgásszervek reumatológiai és nem reumatológiai fájdalmainak kezelésére szolgáló, külsőleg alkalmazható hatékony gyógyszer. Hatóanyaga az ibuprofén, a krém alapanyagában oldott állapotban van jelen, így a bőrön keresztül gyorsan felszívódik és azonnal a beteg szövetekbe jut.

Dona 1500 mg por belsoleges oldathoz 20 db tasakA Dona az egyéb nem szteroid gyulladásgátlók és reumaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik. A Donát az enyhe-középsúlyos térdízületi gyulladás (térdízületi oszteoartritisz) tüneteinek enyhítésére használják.