Proenzi3 ExPur filmtabletta 180 dbGlukózamin-szulfát, Kondroitin-szulfát, MSM, ExPur komplex tartalmú, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer. Alkalmazása javasolt ízületi betegségben szenvedők különleges táplálkozási igényeinek kielégítésére.

csontvaz-55Alkalmazása ajánlott a csontképzéshez és a normális csontanyagcseréhez nélkülözhetetlen kalcium- és D3-vitamin pótlására, a maximális csonttömeg kifejlődésének elősegítésére, a csontállomány csökkenésének és a csontképzés zavarának megelőzésére, kiegészítő kezelésére.

bio_glukozamin_400
A Bio-Glukozamin 400TM biológiailag aktív glukozamin-szulfát komponenst tartalmaz, amely testünk porcszintézisének egyik természetes építőeleme. A Glukozamin-szulfát bevitele által elősegíti a természetes porcszintézist és a regeneráló mechanizmusokat, megelőzi az ízületi porcok további kopását.

dona_filmtablettaA Dona az egyéb nem szteroid gyulladásgátlók és reumaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik. Enyhe-középsúlyos térdízületi gyulladás (térdízületi oszteoartritisz) tüneteinek enyhítésére használják.

Milgamma N lagy kapszula mA Milgamma N kapszula B-vitaminokat (B1-vitamin-származék, B6- és B12-vitamin) tartalmazó készítmény. Kedvezően befolyásolja a különböző fájdalmas, gyulladással járó idegmegbetegedéseket és reumatikus kórképeket (pl. arcidegbénulás, fájdalmas izomfeszülések, övsömör stb.).