Corega mufogsorrogzito krem XL 70 gA Corega erős rögzítés mentolos műfogsorrögzítő krém segít megakadályozni az irritációt okozó ételmaradékok műfogsor alá kerülését. Hosszantartó, erős rögzítést biztosít. Egész nap magabiztosnak érezheti magát. A tubus tartalma legalább 3 hétre elegendő.

 
CINKET NEM TARTALMAZ
 
Amennyiben első alkalommal használja a terméket, kérjük alaposan tanulmányozza át a dobozban található használati utasítást.
 
A Corega műfogsorrögzítő krémek megbízható rögzítést biztosítanak egész napra. Még ha jól illeszkedik is műfogsora, a Corega lezárja annak széleit és használata segít megakadályozni, hogy az irritációt okozó ételmaradékok a műfogsor alá szoruljanak. A praktikus keskeny tubusnyílás lehetővé teszi a rögzítőkrém pontosabb és precízebb felvitelét a műfogsorra.
 
Használati utasítás (kérjük olvassa el figyelmesen)
FONTOS! Naponta egyszer alkalmazza a biztonságos rögzítés érdekében. Először csak kis mennyiségű rögzítőkrémet használjon. Ha túl sokat használ, akkor a rögzítőkrém a műfogsoron túlcsordulhat. Amennyiben ezt tapasztalja, a következő alkalommal használjon kevesebb rögzítőkrémet. Naponta egyszer használja.
 
A tubus tartalma legalább 3 hétre elegendő. Ha ennél hamarabb elfogy, akkor valószínűleg túl sok rögzítőkrémet használ. A túl sok rögzítőkrém használata a nem megfelelően illeszkedő műfogsor jele lehet, ezért hagyja abba a készítmény használatát és keresse fel fogorvosát, akivel ellenőriztesse műfogsora illeszkedését.
 
A műfogsorrögzítő krém használata:
  1. Tisztítsa meg a műfogsort. A tisztításhoz a Corega Tabs Bio Formula műfogsortisztító tabletta használatát javasoljuk.
  2. Rövid csíkokban (6 mm) nyomja a krémet a műfogsorra, ne túl közel a fogsor széleihez.
  3. Öblítse ki a száját a műfogsor behelyezése előtt.
  4. Illessze a helyére a műfogsort, tartsa erősen a helyén, majd harapjon rá egy pár másodpercre, hogy rögzítse.
 
ELSŐ ALKALOMMAL CSAK KIS MENENYISÉGET HASZNÁLJON!
A további használatkor, amennyiben szükséges, használjon valamivel nagyobb mennyiségű krémet, ha előző alkalommal nem volt elég erős a rögzítés. Csökkentse a krém mennyiségét, amennyiben a krém kicsorog a műfogsor és az íny között.
 
HASZNÁLJON TÖBBET, HA SZÜKSÉGES!

A műfogsor eltávolítása:

  1. Öblítse ki a száját vízzel.
  2. Lassan ide-oda mozgatva vegye ki a műfogsort.
  3. A rögzítőkrém maradékot langyos víz és egy puha sörtéjű kefe segítségével távolítsa el a szájából és a műfogsorról.
  4. A műfogsor alapos tisztításához a Corega Tabs Bio Formula műfogsortisztító tabletta használatát javasoljuk.
FONTOS INFORMÁCIÓK A KÉSZÍTMÉNYRŐL
Ne használja a készítményt, ha érzékeny, vagy érzékenységi reakciót tapasztal a krém bármely összetevőjével szemben. Néhányan érzékenyek lehetnek erre a formulára. Ha valamilyen kellemetlen hatást tapasztal, hagyja abba a készítmény használatát és beszéljen fogorvosával. Előfordulhat, hogy az előírásnak megfelelő használat mellett a termékből kis mennyiséget lenyel, azonban ez nem ártalmas az Ön egészségére. Csak az előírásnak megfelelően használja. Rendszeresen keresse fel fogorvosát a megfelelően illeszkedő fogsor megőrzése érdekében, valamint annak ellenőrzésére, hogy nincs-e valamilyen betegségre utaló jel vagy tünet a szájüregében.
 
HASZNOS TANÁCSOK:
1.    Tartsa meg a kupakot és a tubusnyílást, hogy elkerülje a tubus elzáródását.
2.    Tartsa a tubust szobahőmérsékleten, hogy könnyebb legyen kinyomni belőle a krémet.
3.    Ne feledje, hogy a forró italok fogyasztása csökkentheti a rögzítő hatást.
 
Orvostechnikai eszköz
 
Forgalmazó
GlaxoSmithKline Kft.
MOM Park, Gesztenyés Torony
1124 Budapest
Csörsz u. 43.
 
Szövegforrás: Használati útmutató