Torzsvasarloi Kartya Fagyongy OKKedves Törzsvásárlónk!


Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is üdvözölhetjük gyógyszertárunk törzsvásárlói között!
Fontos nekünk, hogy törzsvásárlóink kiváltságosnak es különlegesnek érezzék magukat ezért 2016. július 1-től megváltoztatjuk törzsvásárlói rendszerünket, hogy gyorsabban es egyszerűbben élvezhessék ennek előnyeit.

A törzsvásárlói program határozatlan időtartamú. A gyógyszertár jogosult bármikor megszüntetni vagy módosítani a programot a kártya tulajdonosok értesítése mellett.

Törzsvásárlói kártyát minden 14. életévét betöltött természetes személy igényelhet.
A törvényi szabályozásnak megfelelően vegyes kedvezményes rendszert alakítottunk ki.

  1. Törzsvásárlóink pontot gyűjtenek vásárlásaik után: 1000 forintonként 20 pontot minden egyéb termék (nem gyógyszer) vásárlása eseten.
  2. Százalékos kedvezményt kapnak a nem támogatott gyógyszerek vásárlása esetén:

Amennyiben gyűjtött pontjaik

  • 500 pont felett vannak 1%,
  • 1500 pont felett 2%,
  • 2500 pont felett 3% kedvezményt biztosítunk.

Összegyűjtött pontjait emellett beválthatja minden (,,egyéb termékre"
(nem gyógyszerre). 100 pont 400 Ft-nak felel meg.

A megszerzett pontok készpénzre nem válthatók be!

A törzsvásárlói kártyát a kártya elkészítését követően (számítógépes adat rögzítés során szükséges adatok: név, lakcím, születési e.v, e-mail cím, telefonszám), aláírása után, azonnal rendelkezésére bocsájtjuk.

Amennyiben rendelkezik régi törzsvásárlói kártyával, az továbbra is érvényes marad!

A Fagyöngy Gyógyszertár vállalja, hogy a birtokába kerülő adatokat, az adatok védelmrőI sz6I6 1992. évi LXIII. Törvény, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – a gyógyszertár Adatvédelmi- Adatkezelési szabályzata és tájékoztatója alapján – kezeli, harmadik fel részére nem adja át.

A kártya elfogadásával a kártyaigénylő személy es a Fagyöngy Gyógyszertár szerződést kötnek. A szerződéssel az alábbiakban ismertetett szabályokat mindkét fel magára nézve kötelezően elfogadja.

Törzsvásárlói kártya szabályzata

  • A törzsvásárlói kártya személyre szóló.
  • Az akció csak a TB által nem támogatott gyógyszerekre es gyógyászati segédeszközökre, homeopátiás termékekre, dermokozmetikumokra, és egyéb, a gyógyszertárban forgalmazott termekre vonatkozik.
  • A hűségkártya elvesztését kérjük, hogy haladéktalanul jelentse be! A jogosulatlan beváltásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk! (Az első kártya elkészítése ingyenes, a pótlása 1 000 Ft/db.)
  • A kártya tulajdonosa jelen megállapodását a kártya visszaszolgáltatása mellett bármikor felmondhatja.
  • A Fagyöngy Gyógyszertár fenntartja magának a jogot az általános kereskedelmi feltételek időszakos, vagy végleges módosítására. (A módosításokrólI a kártya tulajdonosokat értesítjük!)
  • Más kedvezményre jogosító kártyákkal nem vonható össze a használata!
  • A fentiekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkoz6 rendelkezései az irányadók.

FAGYÖNGY GYÓGYSZERTÁR

Nyitva tartás:
H - P: 8.00 - 20.00
Szo: 8.00 - 13.00
V: Zárva